PR správy

Čo ešte neviete, ale mali by ste vedieť.

Staropramen 11tka zvíťazila v degustačnej súťaži České pivo 2015

Pätnásty ročník súťaže České pivo 2015 pozná svojich víťazov. V degustačnej súťaži, ktorú každoročne vyhlasuje Český zväz pivovarov a sladárni, a ktorých odborných garantom je Výskumný ústav pivovarníctva a sladárstva, bolo tento rok testovaných 70 vzoriek rozdelených do 5 súťažných kategórií.

Pivovary Staropramen sťahujú svoj centrálny sklad do letňan

Spoločnosť Pivovary Staropramen sťahuje svoj centrálny sklad do pražských Letňan. Manažment firmy sa k tomuto kroku rozhodol v reakcii na opakované povodne, ktoré doterajšie miesto centrálneho skladu v Radotíne zasiahly v posledných 13 rokoch dvakrát.

Každý Staropramen má v sebe kúsok Prahy

Staropramen predstavuje limitovanú edíciu svetlého piva, vďaka ktorej zažijete kúsok Prahy v každom balení. Pivovar Staropramen sídliaci v pražskom Smíchove má bohatú históriu. Tá siaha až do roku 1869, kedy pivovar založili smíchovskí podnikatelia.

15. Slávnosti pivovaru Ostravar: výborná Ruby, jedinečná dubioza a koncert skupiny Kryštof priamo medzi divákmi

V sobotu sa v Ostrave konali jubilejné pätnáste Slávnosti pivovaru Ostravar. Kombinácia atraktívnej prehliadky pivovaru priamo v centre mesta spojená s kvalitnou hudbou a dobrým pivom tentokrát prilákala do Ostravaru takmer 7 tisíc návštevníkov.

Carling British Cider štartuje tohtoročnú kampaň pre Českú Republiku. Znova s dorazom na britský povod a štýl

Osviežujúca chuť Británie spríjemní českým milovníkom cideru tiež tohtoročné leto. V rámci predstavenia dvoch nových príchutí nápoja Carling British Cider spustí značka novú marketingovú kampaň, ktoré bude opät vládnuť tradičný britský štýl v niekoľkých podobách. Chýbať nebude ani slogan „Dáš si Carling, darling?“

Portfólio spoločnosti Staropramen sa rozširuje o značku Corona Extra. mexické pivo, ktoré dobylo svet

Zamilovalo si ho celé Mexiko a následne a celý svet. Pivo Corona Extra, slávny mexický ležiak, teraz chce naplno uspieť aj v Českej republike a na Slovensku. Novým výhradným distribútorom tejto známej pivnej značky je pre tieto dva trhy spoločnosť Pivovary Staropramen.

Staropramen si odváža z prestížnej degustačnej súťaže zlatá pivná pečať v Tábore štyri ocenenia: zlato, striebro a dva bronzy

Pivovar Staropramen tento rok zaznamenal ďalší úspech v degustačnej súťaži. Tentokrát zaujal odbornú porotu súťaže Zlatá pivná pečať. Tá sa konala v rámci 25. Reprezentačných slavností piva v Tábore a už tradične privítala širokú škálu pivovarov z Česka aj zo zahraničia.

Veľký úspech Staropramenu na pivexe: ležiak vyhral svoju kategóriu, pivovar má tiež najlepšiu dvojicu pív: svetlý ležiak – svetlé výčapné

Pivovar Staropramen zaznamenal mimoriadny úspech na tohtoročnom 23. ročníku prestížnej degustačnej súťaže Zlatý pohár PIVEX – Pivo 2015, ktorá sa každoročne koná v Brne.